Error en les comandes d’Iddink de juny i juliol

Benvolgudes famílies,

Desde l’AFA i durant el mes de setembre-octubre es van detectar uns errors aplicats ens els percentatges de les comandes fetes a Iddink durant el mes de juny i fins el 28 de juliol a les famílies del centre.

Tant bon punt l’AFA ho va detectar i ho vam tenir comprovat vam passar avís a l’empresa Iddink per tal de reclamar el que era de les famílies. 

Després de varies reunions amb ells, i durant aquesta setmana les famílies afectades heu d’haver rebut un mail, trucada …. o la mateixa devolució en cas que ells ja disposessin del vostre número de compte.

En cas que sigueu una d’aquestes famílies i no teniu posat el número de compte els podeu telefonar o enviar mail per tal que us procedeixin a fer la devolució. En cas que sigueu afectats i no heu rebut res també poseu-vos en contacte amb ells.

Posterior a la data 28 de juliol creiem que totes les comandes s’han aplicat els percentatges ja correctament però sempre ho podeu comprovar vosaltres mateixos conectant-vos a la web de Iddink i comprovant el que teniu facturat amb el que hi ha publicat a la simulació de compra o bé en els llistats que trobareu a continuació:

1r ESO2n ESO3r ESO4t ESO
1r BAT2n BAT4t ESO Aula Oberta

Com sempre, i no podria ser de cap altra manera, l’AFA vetllarà per les famílies del centre, atentament,

La Junta de l’AFA

Aquesta entrada ha esta publicada en Actualitat, Llibres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Error en les comandes d’Iddink de juny i juliol

  1. Jordi diu:

    Gràcies per vetllar pels nostres dinerons, ens ho podien haver dit abans aquesta empresa. En tot cas AFA molt bona feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *