Error en les comandes d’Iddink de juny i juliol

Benvolgudes famílies,

Desde l’AFA i durant el mes de setembre-octubre es van detectar uns errors aplicats ens els percentatges de les comandes fetes a Iddink durant el mes de juny i fins el 28 de juliol a les famílies del centre.

Tant bon punt l’AFA ho va detectar i ho vam tenir comprovat vam passar avís a l’empresa Iddink per tal de reclamar el que era de les famílies. 

Després de varies reunions amb ells, i durant aquesta setmana les famílies afectades heu d’haver rebut un mail, trucada …. o la mateixa devolució en cas que ells ja disposessin del vostre número de compte.

En cas que sigueu una d’aquestes famílies i no teniu posat el número de compte els podeu telefonar o enviar mail per tal que us procedeixin a fer la devolució. En cas que sigueu afectats i no heu rebut res també poseu-vos en contacte amb ells.

Posterior a la data 28 de juliol creiem que totes les comandes s’han aplicat els percentatges ja correctament però sempre ho podeu comprovar vosaltres mateixos conectant-vos a la web de Iddink i comprovant el que teniu facturat amb el que hi ha publicat a la simulació de compra o bé en els llistats que trobareu a continuació:

1r ESO2n ESO3r ESO4t ESO
1r BAT2n BAT4t ESO Aula Oberta

Com sempre, i no podria ser de cap altra manera, l’AFA vetllarà per les famílies del centre, atentament,

La Junta de l’AFA

Aquesta entrada ha esta publicada en Actualitat, Llibres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.