Informacions d’interès

La Piga és un nou espai de creixement al barri dels Caputxins (passatge Germana Carme Mascaró, 2). A La Piga oferim serveis per a infants, adolescents i les seves famílies i creiem que, atesa la proximitat dels nostres centres, potser podríem col·laborar d’alguna manera. Som un equip multidisciplinari amb moltes ganes d’engegar aquest projecte, que va començar dilluns.

A La Piga la Laura i la Xènia proporcionen ajut i suport per als nivells educatius d’infantil, primària, secundària i batxillerat i ensenyen anglès a través de projectes i activitats. Des de l’àmbit de la logopèdia, l’Ariadna pot tractar tota mena de dificultats de lectura, escriptura, llenguatge i parla. Pel que fa a la psicologia, la Júlia ofereix serveis de psicoteràpia a tots els membres de la família, individualment o col·lectiva, reeducacions psicopedagògiques i valoracions psicològiques. Actualment també està treballant en qüestions relacionades amb els trastorns de l’alimentació. També podem fer tallers i xerrades sobre qualsevol aspecte relacionat amb el nostre àmbit d’especialització.

Si aquesta informació ha estat del vostre interès i voleu posar-vos en contacte amb nosaltres, podeu escriure’ns un correu electrònic o trucar-nos. Moltes gràcies i a reveure,

L’equip de La Piga

La Piga

Espai de creixement

Passatge Germana Carme Mascaró, 2, Vic

T. 633 019 018

www.lapiga.cat

Ens adrecem a vosaltres per convidar-vos a la presentació de l’Associació KAA contra l’Abús sexual, que tindrà lloc el 5 de Novembre a la sala polivalent de l’Ajuntament de Masies de Roda, de 10h a 12h.

Som un grup de 5 dones que ens hem alçat per combatre una problemàtica que persisteix. Detectem la forta necessitat d’acompanyar a persones que han patit, o bé, estan patint abusos sexuals, centrant-nos no tant en la primera persona com en el context social d’aquesta (amistats, família, parella, etc.). I així, assessorar-les en diferents àmbits (sanitari, jurídic, psicològic, emocional…) per tal d’oferir el suport que necessiten.

Us animem a venir a la presentació per crear una xarxa sòlida de diverses entitats i agents que ens ajudin a assolir els nostres objectius.

Salutacions,

L’equip de KAA.

Tornem amb una nova edició dels Tallers de Primers Auxilis en Salut Mental Juvenil (PASM-JUVE) amb 3 tallers per escollir:

 Taller A: Dilluns 17, 24 i 31 d’octubre ( horari: 13:00h a 14:30h)

 Taller B: Dijous 20, 27 d’octubre i 3 de novembre  (horari: 17:30h a 19:00h)

  Taller C: Dimecres 9, 16 i 23 de novembre ( horari: 15:30h a 17:00h)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLjA-6w_PL6Hu41r9BqFcDyfEFbv5TslZKzlBMBa2-lyaOag/viewform

Les dades sobre assetjament escolar són, avui dia, extraordinàriament preocupants: les més fiables ens indiquen que 1 de cada 4 (25%) d’infants i joves pateixen algun tipus d’assetjament.

El webinar té places limitades: us animem a compartir-ho amb les vostres famílies i a  inscriure-us-hi aviat.

Podeu fer inscripció al següent enllaç :

Aqui teniu tota una sèrie d’activitats que organitza el Vicjove. Totes són gratuïtes i no cal inscripció prèvia. Només s’ha d’enviar un WhatsApp a les Educadores de Carrer al 680751911. Les activitats van començar la setmana passada i n’hi ha alguna com Dansa Urbana i Boxa per principiants que ja s’han omplert.

Producció Musical: El taller té l’objectiu de promoure les habilitats creatives dels joves per tal que produeixin les seves pròpies cançons des de zero. L’activitat s’adapta en funció dels diferents interessos musicals dels joves. Cada dilluns de 19:00h a 20:30h al Casal Cívic Mossèn Guiteras.

Dansa Urbana: L’activitat consisteix en la creació de coreografies de dansa relacionades amb la cultura del hip-hop per tal de fer una exhibició final. Cada dimacres de 17:30 a 18:30h al Casal Cívic Mossèn Guiteras.
Cuina per joves: Aquesta activitat pretén que els joves aprenguin i gaudeixin a través de la cuina. Cada dijous de 18:30 a 20:30h al Casal Cívic Mossèn Guiteras.
Boxa per principiants: És una activitat esportiva a través de la qual es treballa l’autocontrol, de la disciplina, confiança en un mateix/a i/o canalització de l’agressivitat. Cada dimarts de 17:15h a 18:15h al Casal Cívic Mossèn Guiteras.
Afrodance: És un projecte que consisteix en la realització d’un taller setmanal de ball africà per tal que els joves puguin provar i descobrir aquest tipus de ball. Cada divendres de 18:30 a 20:00h al Centre Cívic Can Pau Raba Vic.

Escena comunitària: És un projecte teatral on l’objectiu és extreure el potencial creatiu dels joves, tot expressant lliurement inquietuds, …per acabar elaborant una proposta escènica. El taller es farà cada dimecres de 18 a 19:30 a l’espai ETC de Vic. Els i les joves interessades poden enviar un whatsapp al 659030481 o venir a les oficines del Vicjove.
També us informo d’uns Tallers de Tècniques d’Estudi que es faran a la biblioteca Pilarín Bayés aquest octubre. Hi ha una sessió adreçada als alumnes de 1r i 2n d’ESO. La inscripció és per WhatsApp al 659030481.
Dimarts 18 d’octubre a les 17:30h: alumnes de 1r i 2n d’ESO.

Servei de Salut Emocional.

És un servei de prevenció que preveu assessories individuals i grupals. Aquest servei s’ubica al Vicjove cada dijous de 16 a 19h. Està destinat a joves d’entre 12 i 29 anys. I és totalment confidencial. Per posar-se en contacte o fer derivacions cal contactar amb Intaboo – 625 24 53 32-.

Suport Xat Joves: xat de suport emocional per a joves

https://www.barcelona.cat/infobarcelona/ca/tema/sanitat-i-salut/nou-xat-de-suport-emocional-gratuit-per-a-joves_1197908.html