GUIA PER FAMÍLIES

En col·laboració amb l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya i mitjançant el programa Internet segura us deixem l’enllaç a la guia per a famílies que ofereix claus i informació fonamentada per orientar tant els professionals de l’Educació com les famílies d’infants i joves en el bon ús de les tecnologies digitals.

El desenvolupament de les noves tecnologies conviuen normalment de forma integrada en la nostra quotidianitat, Tanmateix, tot i els diferents usos generalitzats que realitzem, no ens hem aturat a pensar activament en l’impacte de la digitalitat en qüestions que generen preocupacions col·lectives.

Publicat dins de Actualitat | Comentaris tancats a GUIA PER FAMÍLIES

TORNEN LES EXTRAESCOLARS!!

Publicat dins de Actualitat | Comentaris tancats a TORNEN LES EXTRAESCOLARS!!

Tallers de sexualitat!

Benvolgudes famílies,

Us informem que des de l’AFA s’han organitzat uns tallers de 2 hores sobre sexualitat, tema que trobem molt important de tractar amb els/les nostres adolescents de l’ESO, Batxillerat i Cicles, i que començaran a partir del dia 9 de gener.

Us adjuntem l’horari dels tallers d’ESO i Batxillerat. Els hem situat majoritàriament a les hores de tutoria, per no perdre hores lectives.

Pel que fa als/les alumnes de Cicles, encara no hem concretat els horaris, ja que falta perfilar el contingut de les xerrades, però en breu us n’informarem.

Publicat dins de Actualitat | Comentaris tancats a Tallers de sexualitat!

NO TANCAMENT ESO I BAT IES VIC

Publicat dins de Actualitat | Comentaris tancats a NO TANCAMENT ESO I BAT IES VIC

ATENCIÓ!!!!

Benvolgudes famílies:

No va ser fins dimecres vespre, on de manera informal vam tenir notícia del que s’està difonent sobre el futur del nostre Institut.
Vam demanar una reunió amb la direcció on se’ns va comunicar el que tots ja deveu saber: el departament d’ensenyament ha comunicat verbalment a la direcció de l’institut que en un futur (incert de moment), el centre no ofertarà els ensenyaments d’ESO i Batxillerat. De cara al curs vinent, ja no hi haurà oferta de primer de Batxillerat (es deriven aquests estudis al Callís i la Plana) i hi haurà una nova línia de primer d’ESO a la Plana. I això és tot el que sabem.
Des de l’Associació de Famílies de l’Institut de Vic, volem expressar la nostra sorpresa per aquesta sobtada notícia i sobretot reivindicar el rotund desacord pel tancament d’un centre que dona servei a una gran quantitat d’alumnes i famílies.
Des de fa un temps l’Institut de Vic ha sigut pioner pel fet de ser un centre d’ensenyament d’ESO, Batxillerat, Batxillerat esportiu i cicles formatius, amb un projecte educatiu molt consolidat i ben organitzat.
Les seves instal·lacions, serveis, bona ubicació i equip de docents que aquest institut oferta a les famílies, el fan un lloc molt especial i puntal per a la ciutat de Vic.

Aquesta nova situació no només afecta a les famílies del nostre Institut: afecta també a la resta de centres educatius, a les seves famílies i a un nombre significatiu de docents. És per això que creiem que hi ha d’haver una protesta massiva de tota la comunitat educativa de la ciutat de Vic.

En nom l’AFA exigim el màxim de transparència, coherència i millor comunicació perquè el sistema educatiu que fins ara gaudia la ciutat de Vic no es vegi alterat per una decisió tant precipitada i poc contrarestada amb tots els afectats. Volem conèixer el projecte educatiu de la nostra ciutat, un projecte planificat i no ens serveixen pedaços precipitats.

Us demanem que us adheriu a la protesta contundent d’una decisió mal presa i que no ha contemplat la gran part de les famílies afectades.

Atentament,

AFA Institut de Vic

Publicat dins de Actualitat | Comentaris tancats a ATENCIÓ!!!!

Interessant xerrada la d’en Josep Verdaguer aquesta setmana passada al nostre centre referent a l’estalvi d’energia i factures.

Publicat dins de Actualitat | Comentaris tancats a Interessant xerrada la d’en Josep Verdaguer aquesta setmana passada al nostre centre referent a l’estalvi d’energia i factures.

El passat dijous 29/09/2022 es va celebrar l’assamblea extraordinaria pel canvi de junta de l’AFA. Tot un èxit!! Gràcies a tothom!

Publicat dins de Actualitat | Comentaris tancats a El passat dijous 29/09/2022 es va celebrar l’assamblea extraordinaria pel canvi de junta de l’AFA. Tot un èxit!! Gràcies a tothom!

ATENCIÓ!!

Demà 29/09/22 a les 21h celebrem l’Assemblea Extraordinària de l’AFA de l’IES Vic, al mateix centre (aula C23).

Serà en format presencial, us esperem a tots!!

Publicat dins de Actualitat | Comentaris tancats a ATENCIÓ!!

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA CURS 2022/23

Benvolgudes famílies:

Us anunciem que el proper dijous 29/09/22 a les 21h tenim prevista la celebració de l’Assemblea Extraordinària de l’AFA de l’IES Vic. 

La reunió es farà en format presencial al mateix Institut. 

ORDRE DEL DIA

  1. Presentació i aprovació de l’estat de comptes del curs 2021-2022
  2. Canvi de Junta de l’AFA.

Cordialment

President Secretària

Sergi Gutiérrez Martínez Maria Lluïsa Muñoz Romero

Vic, 14 de Setembre de 2022

Publicat dins de Actualitat | Etiquetat com a , | Comentaris tancats a CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA CURS 2022/23

Protocol armariets

Publicat dins de Actualitat | Comentaris tancats a Protocol armariets